Espeland Fangeleir  

hvit   Arkiv      Holocaustdagen på Espeland Fangeleir      Om stiftelsen      Samarbeidspartnere      Krigshistorie      Galleri      Undervisning      Fangeleiren      Venneforening     Forside  

Trengreidkoret markerte 30 år med sang

blank
Oppdekking i Kvinnebrakken
 

Koret med glade toner til en lydhør forsamling

 
Oppdekking i Kvinnebrakken
 

Oppdekking i Kvinnebrakken

Venneforeningen hadde gleden av å ha Trengreidkoret og Hjelmås Mannskor som gjester i Kvinnebrakken, Trengreidkoret markerte 30 års jubileumet med full midddag, sang og dans.

Venneforeningen fikk spørsmål om vi kunne arrangere jubileumsfest i leiren. De ville bli ca 70 stk og vi måtte tenke oss om både en og to ganger for vi kunne si ja. Det er mye som skal klaffe for å greie et slikt arrangement med dugnad fra vennegjengen. 70 gjester krever kopper, fat og glass langt utover det vi disponerte i utgangspunktet. Heldigvis var styret i stiftelsen og venneforeningen innstilt på at dette måtte vi få til og da begynte både planligging og innkjøp. I ettertid kan vi feire oss selv med et vellykket arrangement og nå kan vi ta på oss fester for 70 / 80 gjester. Vi har mulighet til å servere full middag og har alle rettigheter til vin og øl. For enklere arrangement vil vi kunne levere rundstykker eller smørbrød med kaffe eller te.

Utskriftsvennlig versjon
 

hvit
Stiftelsen Espeland Fangeleir
blank