Espeland Fangeleir

Registrer deg i venneforeningen:  


Medlemskap
Kryss av:


ÅPNINGSTIDER:

Espeland fangeleir er nå vinter- og coronastengt. Gestapomuseet er åpent mandager kl. 10:00-16:00 og søndager 12:00-17:00. Grupper kan også bestille omvisning i Gestapomuseet på andre tidspunkter dersom det er ledig.

Les mer
Vil du være formidler hos oss?

TA KONTAKT!

Les mer
Holocaust-dagen 27. januar.

I anledning den internasjonale Holocaustdagen 27. januar inviterer vi til en tradisjonell markering i Espeland fangeleir. Arrangementet legges til kveldstid. Programmet er ennå ikke fastsatt.

Les mer
Frigjøringsdagen 8. mai

Tradisjonen tro markerer stiftelsen 8. mai i Espeland fangeleir med et flott program. VELKOMMEN!

Les mer
Videoer om håp i advent

Se våre små videoer som tenner håp i mørketiden.

Les mer
Virtuell omvisning i leiren med Ole Johan Hauge Les mer
Stiftelsen Espeland fangeleir tilbyr masterstipender Les mer
SKATTEFRADRAG FOR GAVER

Vår stiftelse er med i Skatteetatens liste over godkjente organisasjoner som gir pengegivere skattefritak for gaver til oss.

Les mer
Vi trenger flere frivillige Venneforeningen trenger flere frivillige, men vi har også sett at mange trenger venneforeningen. Det er vanskelig for de fleste i "dugnadsgjengen" å holde seg vekke en eneste fast mandag og gå glipp av en god historie eller kaffekoppen i godt lag. Vi trenger også flere guider, og støtte til andre oppgaver, f.eks. ulike typer arkivarbeid. Det er viktig å finne oppgaver man trives med, og man stiller naturligvis bare opp når det passer. Les mer