Espeland Fangeleir

Venneforeningen trenger flere frivillige

Kaffepause i solen.

Venneforeningen møtes hver mandag i leiren fra kl. 10:00 til 14:00. Imidlertid trenger vi flere frivillige. Ikke minst mangler vi guider, men også støtte til andre oppgaver, f.eks. ulike typer arkivarbeid. Det er viktig å finne oppgaver man trives med, og man stiller naturligvis bare opp når det passer.

 

Det er også slik at mange trenger venneforeningen; det er vanskelig for de fleste i "dugnadsgjengen" å holde seg vekke en eneste fast mandag og gå glipp av en god historie eller kaffekoppen i godt lag. Sven Arne sier at han gruet seg til å bli pensjonist og første tiden var tung. Så begynte han i leiren. Nå sprudler han og har alltid en god historie på lager. Han er én av dem som ikke kan unnvære mandagen i leiren. Kanskje du også vil ha glede av å være med i vennegjengen.

 

I løpet av kort tid har venneforeningen utrettet utrolig mye. I Lenken er det satt inn vinduer og ryddet. Lenken og Brakke 3 også malt utvendig. Rundt fjøset er det gravd drensgrøfter slik at huset nå er tørt og fint. Rundt alle brakkene er det ryddet trær og plenene er klippet. Mange av våre frivillige har yrkeserfaringer som kommer oss til hjelp, det være seg tidligere lærere, snekkere, elektrikere o.a. Alle har kompetanse vi kan bruke!

 

Vi ønsker velkommen alle medlemmer som har lyst og vilje til å ta et tak eller bare stiller med moralsk støtte. Vi lover at det vil være hyggelig. Når vi har kaffestunder, fortelles mange gode historier og latteren sitter løst.

 

Kontakt venneforeningen v/Harald Lavik på telefon 90 13 98 61 eller på mail 2011efv@gmail.com.